Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor
 Följ oss på Facebook


SamarbetspartnersKontakt

info@hallbusvin.se 

Upptäck Vin

Är du nyfiken på vin? Gå vår lättsamma och lärorika kurs Upptäck Vin! Kursen går nästa gång i mars 2019 på härliga Somm restaurang i centrala Göteborg - datumen 5, 12 och 19 mars. Du kan nu anmäla dig - maila info@hallbusvin.se.

Upptäck Vin är en perfekt kurs för dig som är nyfiken på vinprovning, vin, mat och smak. Eller så har du provat vin ett tag, men vill ha lite mer struktur på din kunskap. Vi fokuserar på praktisk vinprovning och vill visa hur olika viner olika dofter och smaker. Vi kommer att pröva, smaka och jämföra olika typer av vita och röda viner. Vi går också igenom grunderna i vintillverkning samt tittar närmare på vinvärlden, vinhistoria, lagring och inköp av vin samt förstås; mat & vin.

Vi träffas tre kvällar på Somm Restaurang i Göteborg. På varje träff provar vi minst 6 olika viner med något tilltugg eller middag. På första träffen kommer vi även att prova olika glas för att visa hur formen av ett glas påverkar upplevelsen av vinet. Du kan även köpa vinglas genom oss till bra pris. På sista träffen avnjuter vi en 3-rätters middag där vi provar olika vintyper till ett antal smårätter. Vi börjar kl 18:30 och är klara ca kl 21 (senast 21:30). Maximalt antal kursdeltagare är 10 personer. Pris 2150 kr och då ingår samtliga provade viner, all mat och kursmaterial.

Du måste ha fyllt 18 år för att delta på Hallbus Vinkurser. Blir vi färre än 7 deltagare kan vi tvingas ställa in kursen.

Läs mer om Hallbus Vinkurser

 
Copyright Hallbus Vin AB