Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor
 Följ oss på Facebook


SamarbetspartnersKontakt

info@hallbusvin.se 

Om Hallbus Vin

Vin, kunskap och glädje. Vår filosofi: Vin är kul och socialt, vin njuts bäst tillsammans med mat och trevligt sällskap - det finns få rätt och fel. Du och dina smaklökar bestämmer. Drick, smaka och njut. Välkommen att följa med på våra vinupplevelser!


Hallbus Vin erbjuder vinupplevelser för dig som är nyfiken på vin, mat och njutning samt vill lära dig mer om vinets underbara värld. Enkelt och lättsamt. Vinupplevelserna är främst i form av vinresor, vinkurser och vinprovningar. Vi bjuder på inspirerande reseberättelser i vinets tecken och självklart tips på goda viner och kul recept. Vi har också en vinklubb där du kan köpa bra och prisvärda viner från charmiga små vingårdar som vi besöker på våra resor. Läs vad våra kunder tycker om oss här >>

Du hittar information här, i vårt nyhetsbrev och på Facebook. Du måste ha fyllt 18 år för att delta i våra aktiviteter och 20 år för att handla vin.


I vårt månadsvisa nyhetsbrev får du Hallbus Vinpanels rekommendationer. Vinpanelen består av erfarna vinprovare och vi provar alltid vinerna till mat. Läs mer om vinpanelen här. Dessutom ger vi veckovisa vintips. Vill du ha tipsen rykande färska via epost? Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev! Skriv din epost i rutan till höger, "ange epostadress här", klicka därefter OK.


På Hallbus Vinupplevelser lägger vi mycket fokus på vin men också på mat och vinkombination. Vi tycker att vin är så förknippat med mat att vi alltid har något ätbart till vinerna, allt från något enkelt tilltugg till buffé. På våra vinkurser berättar vi alltid intressant bakgrundsinformation om druvor, historia, geografi och resetips och ingen av våra vinkurser kräver några förkunskaper - alla är välkomna!

Hallbus Vin består av Catarina och Henrik som njutit av vinets värld sedan mitten av 90-talet och har besökt merparten av världens vinområden. Vi vill dela med oss av de pärlor vi har upptäckt under åren genom att själva ordna vinresor till våra favoritområden. Vi har dryga 15 års erfarenhet av att hålla i vinkurser och vinprovningar samt av att utveckla koncept för vinupplevelser. Vin och mat är vår stora passion i livet. Vi driver Hallbus Vin som en fritidssyssla med stort engagemang. Till vardags är Catarina projektledare och Henrik ekonom. Vi bor i Kungsbacka.

Hallbus står för Hållbus, som är Catarinas pappas gårdsnamn från Morkarlby i Dalarna.

Du vet väl förresten att du kan också maila oss och fråga om vintips? Du kanske funderar på vilket vin du ska välja till en middag du planerar eller vill ha andra vintips. Vi försöker alltid svara inom 24 timmar. Skicka frågan till info@hallbusvin.se. Nämn gärna inom vilket prisintervall du har tänkt dig.

 
Copyright Hallbus Vin AB