Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor
 Följ oss på Facebook


SamarbetspartnersKontakt

info@hallbusvin.se 

Hallbus Vinresa till Franken

Tyska vinområdet Franken är konstigt nog ett av de mer okända vinområdena i Tyskland. Oförtjänt tycker vi, då Frankenvinerna är bland de bästa i Tyskland! Här är ett vackert landskap där man hittar bra vita, röda och mousserande viner, charmiga byar och häftiga barockpalats. 


Läs gärna vår reseberättelse om området här >>

Hallbus Vinresa i området är från torsdag till söndag. Pris 7750 kr per person för del i dubbelrum exklusive flyg. Endast 14 platser. Vi planerar att åka i maj 2019. Anmäl ditt intresse för resan till 076-1086544 eller maila info@hallbusvin.se >>Vi bor i charmiga byn Volkach på ett kanonhotell - Zur Schwane - se bilden nedan. Här äter vi väldigt gott på första och sista kvällen, dessutom äger de en vingård så vi får prova deras bra viner. På vår första heldag (fredagen) tar vi oss till Iphofen där vi besöker två vingårdar coh äter en härlig långlunch mellan vingårdsbesöken. På kullarna runt Iphofen görs nog de bästa Frankenvinerna. Sedan på lördagen gör vi en heldagsutflykt till staden Wûrzburg, där man bland annat kan besöka det häftiga barockpalatset på förmiddagen och sedan besöker vi en av världens äldsta vingårdar för guidning och vinprovning - nämiigen Bûrgerspital. På söndagsförmiddagen tar vi det lugnt och då kan den som vill vandra i omgivningarna runt Volkach.

Hallbus Vin guidar er på hela resan. Vi bor på chamriga Hotell zur Schwane i Volkach (bilden). Rundturen i Würburg och vandringen kring Volkach kan man göra på egen hand eller hänga med oss, det är valfritt. Vi ordnar buss som kör oss runt i ormårdet samt hämtar/lämnar på Frankfurts flygplats. De gemensamma måltiderna som ingår består av två eller tre rätter, lokalt vin av bra kvalité ingår så klart. Vi besöker fyra vingårdar, se nedan för dagsprogram. På varje vingård vi besöker kan du tryggt inhandla vin de viner du vill ha då vi ordnar laglig, prisvärd hemtransport till Sverige. Resan omfattas av resegaranti.

Pris 7750 kr per person för del i dubbelrum exklusive flyg. Enkelrumstillägg på 1200 kr tillkommer. I priset ingår transport till och från flygplatsen, tre hotellnätter inklusive frukost, två middagar och en  lunch inklusive regionalt vin av bra kvalité, buss på plats, reseledning och vinguidning samt vingårdsbesök med vinprovningar.

Vi hämtar med buss på Frankfurts flygplats. Det går också bra att resa ner på egen hand och ansluta i Volkach. För övrig bokningsinformation läs här.


Program

Torsdag 

• Samling på Frankfurts flygplats. Avresa till Hotel zur Schwane i Volkach
• Gemensam middag i Volkach

Fredag 

• Vinprovning och guidning på vingård i byn Iphofen
• Gemensam långlunch På restaurang i Iphofen
• Vinprovning på vingård i Iphofen (alternativt i närliggande by)
• Middag på egen hand i Volkach

Lördag

• Förmiddagen på egen hand i Würzburg. Exempelvis besök på Residenset
• Lunch på egen hand i Würzburg
• Vinprovning och guidning på anrika Bürgerspital i Würzburg 
• Gemensam middag i Volkach

Söndag 

• Volkach på egen hand, Promenera i byn, vandra bland vinrankorna 
• Lunch på egen hand
• Avresa till Frankfurts flygplats

(Vi reserverar oss för att programmet kan komma att ändras något. Väsentliga ändringar kommer inte att göras).


Bokning och resevillkor 

• Du anmäler dig genom att maila info@hallbusvin.se eller ringa 076-108 65 44. Vid anmälan ange samtliga resenärers namn, telefon, adress samt e-postadress. Meddela även om ni önskar enkel-/dubbelrum. 
• Efter att vi mottagit bokningen skickar vi en faktura. Anmälningsavgiften på 20% av resans pris skall vara oss tillhanda i samband med bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast en månad före avresa.
• Avbeställningsskydd tillhandahålls via ERV (Europeiska Försäkringar). Du kan beställa ERV avbeställningsskydd genom Hallbus Vin, så ordnar vi allt det praktiska åt er. Premien är 6% av försäkringsvärdet, dvs du behöver inte försäkra hela resans pris om du inte vill det. Observera att försäkringen måste beställas före en första delbetalning av resan görs. Ett tips är också att se över vilket försäkringsskydd du har via din hemförsäkring etc. De främsta fördelarna med ERV:s försäkring är att den täcker generellt fler avbokningsorsaker än andra försäkringar samt att den inte har någon självrisk.
• Resan omfattas av resegaranti, vilket innebär att Hallbus Vin har ställt ut en bankgaranti på belopp beslutat av Kammarkollegiet.
• Våra resevillkor baseras på de resevillkor som Konsumentverket överenskommit med resebranschen.För att kunna genomföra upplägget har vi gjort några ändringar, läs resevillkoren här (ändringarna är markerade).
• Om ni har matallergier så vänligen meddela oss vid bokning. 
• Minimalt antal deltagare är 10, om vi skulle bli färre kan vi bli tvungna att ställa in resan. Maximalt antal deltagare är 16.
• Du måste vara över 18 år för att följa med på resan (om inte målsman är med)

Vi kommer så klart att hålla en löpande dialog med er inför avresan och komma med tips och muntra tillrop. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@hallbusvin.se eller 076-108 65 44! Väl mött!

Tillbaka till vinresor

 
Copyright Hallbus Vin AB