Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor
 Följ oss på Facebook


SamarbetspartnersKontakt

info@hallbusvin.se 

Hallbus Vinresa till Bourgogne

Följ med oss till anrika Bourgogne med härlig mat och fantastiska viner. Maten är så fransk den kan bli och då menar vi den smakrika, rustika, goda franska maten. Vi bor mitt i charmiga lilla vinbyn Beaune. I området görs världens bästa Pinot Noir och Chardonnay-viner, vi visar att vinerna inte behöver kosta skjortan! Vi besöker både större vinhus och små vingårdar på resan, dessutom ingår matlagningskurs på gourmetkrog.


För inspiration om området, läs våra två tidigare publicerade reseberättelser om Bourgogne här – "Bourgognes härliga vita viner" och "Bourgognes härliga röda viner".

Våren 2020 reser vi torsdag till söndag. Pris 8250 kr per person för del i dubbelrum exklusive flyg. Endast 14 platser. 

På resan besöker det stora erkända vinhuset Bouchard Père et fils i Beaune och sedan tre små vingårdar ute på landsbygden. Vi besöker både de klassiska delarna av Bourgogne samt även den mindre kända byn Mercurey. De flesta måltider ingår, som vanligt på våra resor ingår bra vin till våra gemensamma måltider. Ena lunchen lagar vi tillsammans genom en matlagningskurs i Beaune! Matlagningskursen är på en riktig gourmetkrog med en stjärna i Guide Michelin.

Vi anländer torsdag och reser hem söndag. Vi bor på ett charmigt mindre hotell i centrala Beaune och med det som bas gör vi dagsutflykter i området. Vi besöker fyra vingårdar, se nedan för dagsprogram. På varje vingård vi besöker kan du tryggt inhandla vin de viner du vill ha då vi ordnar laglig, prisvärd hemtransport till Sverige. Resan omfattas av resegaranti.

Pris 8250 kr per person för del i dubbelrum exklusive flyg. Enkelrumstillägg på 1000 kr tillkommer. I priset ingår transport till och från flygplatsen, 3 hotellnätter inklusive frukost, 2 luncher och 1 middag inklusive regionalt vin av bra kvalité, buss på plats, reseledning och vinguidning samt vingårdsbesök med vinprovningar. Vi hämtar med buss på Lyons flygplats. Det går också bra att resa ner på egen hand och ansluta antingen på Lyons flygplats eller i Beaune. För övrig bokningsinformation, läs här.

Program

Torsdag 

• Samling på Lyons flygplats. Avresa till Hotel Athanor i Beaune
• Vinprovning och guidad tur på Bouchard Père et Fils i Beaune
• Gemensam middag i Beaune

Fredag 

• Matlagningskurs i Beaune som avslutas med gemensam lunch
• Vinprovning på vingård i byn Chambolle-Musigny
• Middag på egen hand i Beaune

Lördag 

• Vinprovning på vingård i byn Volnay
• Vinprovning samt lunch på vingård i byn Mercurey
• Egen tid i Beaune
• Middag på egen hand i Beaune 

Söndag 

• Avresa till Lyons flygplats


(Vi reserverar oss för att programmet kan komma att ändras något. Väsentliga ändringar kommer inte att göras).


Bokning och resevillkor

• Du anmäler dig genom att maila info@hallbusvin.se eller ringa 076-108 65 44. Vid anmälan ange samtliga resenärers namn, telefon, adress samt e-postadress. Meddela även om ni önskar enkel-/dubbelrum. 
• Efter att vi mottagit bokningen skickar vi en faktura. Anmälningsavgiften på 20% av resans pris skall vara oss tillhanda i samband med bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast en månad före avresa.
• Avbeställningsskydd tillhandahålls via ERV (Europeiska Försäkringar). Du kan beställa ERV avbeställningsskydd genom Hallbus Vin, så ordnar vi allt det praktiska åt er. Premien är 6% av försäkringsvärdet, dvs du behöver inte försäkra hela resans pris om du inte vill det. Observera att försäkringen måste beställas före en första delbetalning av resan görs. Ett tips är också att se över vilket försäkringsskydd du har via din hemförsäkring etc. De främsta fördelarna med ERV:s försäkring är att den täcker generellt fler avbokningsorsaker än andra försäkringar samt att den inte har någon självrisk.
• Resan omfattas av resegaranti, vilket innebär att Hallbus Vin har ställt ut en bankgaranti på belopp beslutat av Kammarkollegiet.
• Våra resevillkor baseras på de resevillkor som Konsumentverket överenskommit med resebranschen.För att kunna genomföra upplägget har vi gjort några ändringar, läs resevillkoren här (ändringarna är markerade).
• Om ni har matallergier så vänligen meddela oss vid bokning. 
• Minimalt antal deltagare är 10, om vi skulle bli färre kan vi bli tvungna att ställa in resan. Maximalt antal deltagare är 16.
• Du måste vara över 18 år för att följa med på resan (om inte målsman är med)

Vi kommer så klart att hålla en löpande dialog med er inför avresan och komma med tips och muntra tillrop. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@hallbusvin.se eller 076-108 65 44! Väl mött!

Tillbaka till vinresor

 
Copyright Hallbus Vin AB