Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor
 Följ oss på Facebook






Samarbetspartners











Kontakt

info@hallbusvin.se 

GDPR

Personuppgiftslagen ersätts av nya dataskyddsförordningen (GDPR)

Den 25 maj 2018 träder nya EU-regler om skydd vid behandling av personuppgifter i kraft (den allmänna dataskyddsförordningen (2017/679). GDPR innehåller bland annat regler med grundläggande principer för behandling av personuppgifter och anger förutsättningar för att behandlingar av dessa ska vara lagliga. Förordningen ger den registrerade rätt till information om behandlingen och tillgång till personuppgifter, rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter samt möjligheter att i vissa fall begränsa behandling av personuppgifter.

På Hallbus Vin värnar vi om din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Med anledning av detta vill vi upplysa dig, som befintlig kund, tidigare kund hos oss eller som prenumerant, om att vi har uppdaterat vår integritetspolicy.

För dig som kund sparar Hallbus Vin uppgifter om namn, adress, telefonnummer och e-postadress för att kunna skicka inbjudningar till aktiviteter och informera om vår verksamhet. Alla personuppgifter hanteras med sekretess och säljs eller lämnas aldrig vidare, utan används enbart för Hallbus Vins syften enligt lagen om GDPR.

För dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev och andra utskick via e-post sparar vi enbart din e-postadress.

Om du vill veta vilka uppgifter vi har sparat om just dig eller ditt företag eller om du vill radera personuppgifter som vi har sparat om dig eller ditt företag är du välkommen att kontakta oss på info@hallbusvin.se.

Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till oss. Vill du läsa mer om den nya förordningen så gör du det på www.datainspektionen.se >>

 
Copyright Hallbus Vin AB